lunes, 3 de abril de 2017

Mini crònica Vet aquí Sabadell

Així va anar la segona edició del Festival de contes Vet aquí Sabadell del passat dissabte 1 d'abril a càrrec de l'Associació Bafarada.

Malgrat les condicions climatològiques adverses, que van obligar a traslladar l'activitat al Museu del Gas, vam poder realitzar el taller "Il·lustra'm un conte" amb una àmplia convocatòria, tant de matí com de tarda. 

Com ja vaig anunciar, vam explicar la diferència entre dibuixar i il·lustrar així com mostrar els passos que cal seguir a l'hora d'abordar una il·lustració a partir d'un conte popular, en aquest cas La Caputxeta vermella de Perrault.
La versió del francès Eric Battut ens va servir per mostrar la seva original proposta

Tot i que el taller estava pensat per a nens d'una franja d'edat més gran, vam saber adaptar-nos a les circumstàncies. Els resultats salten a la vista i van superar les nostres expectatives.

Creiem que la nostra aportació, encara que petita i discreta, va aportar el nostre granet de sorra al festival. I que comptessin amb nosaltres el dia Internacional del Llibre infantil i Juvenil (si Hans Christian Andersen aixequés el cap...) va ser un honor.

Gràcies per deixar-nos acostar la il·lustració als més petits.

Ens veiem a la 3ª edició del VAS! ;)

2 comentarios:

  1. ¡Enhorabuena! ^__^ Si hasta los padres lo disfrutaron puedes estar el doble de satisfecha. :) Me parece una experiencia preciosa, y seguro que los peques la recordarán con cariño cuando crezcan. ¡Y a lo mejor se apuntan también al año que viene! ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Gracias, Cristina! Fue una sensación MUY gratificante ver la reacción de los padres hacia mis explicaciones. Me gustó verlos tan implicados en el taller...
      Por supuesto, lo repetiremos pero con otro cuento. ¿Alguna idea? ;)
      Incluso propondremos más actividades que, por falta de tiempo y previsión, se quedaron en el tintero.

      Eliminar