martes, 26 de enero de 2016

La meva primera entrevista

El 10 d’octubre de 11 a 13h. va tenir lloc a l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 el primer taller de còmic teòric i pràctic al voltant de l'exposició "L’aventura d’aquell jove reporter belga al Tibet" a través del Centre Berenguer amb el que col·laboro com a docent desde el 2013.

Aquesta activitat s'ha anat repetint al novembre i gran part del mes de desembre, sobretot coincidint amb les festes de nadal.

El darrer dia va ser el dissabte 9 de gener i van venir a gravar els nois de El Vallès Educa, un programa de Canal Terrassa, durant i després de la realització del taller.

En aquest vídeo, a partir del minut 10:23, podreu veure el reportatge i les entrevistes a les persones que vam fer possible aquesta activitat. 

Encara que se'm noti tranquil·la i relaxada, estava feta un manyoc de nervis (ja ho diuen, "la procesión va por dentro"). Tot i així, espero que us agradi ;)

I bé? Què us ha semblat? M'imaginàveu així?

4 comentarios:

  1. lo veré despacio porque es muy interesante, pero por ahora he buscado las intervenciones de la rubia de rojo. ;) te pongo voz por fin, me encanta!! hablas de las escalas y las proporciones, eso es fundamental.
    mucha suerte en este proyecto!! besitos!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias, Chema. Tú siempre al pie del cañón, ¡no te pierdes detalle! ;)
      Iba de rojo porque es el color corporativo del Centre Berenguer y ese día Miquel ya me avisó de que vendrían los de la "tele" a grabarnos :P
      No me gusta nada mi voz grabada aunque poco a poco ya no me oigo tan mal. Veo que te has quedado con lo más importante del taller, cómo diseñar un personaje a partir de un esqueleto proporcionado :)

      Eliminar
  2. Hola guapa mea encantado y tu estabas estupenda; BESITOS.

    ResponderEliminar