miércoles, 7 de enero de 2015

Nova temporada de tallers

Després de les vacances, any nou, vida nova i nous propòsits: aprendre noves disciplines i tècniques, dibuixar més i millor i dedicar-te temps per a tú mateix/a.

Us presento els 3 cursos trimestrals d'ENQUADERNACIÓ i IL·LUSTRACIÓ (de TÈCNIQUES i de CONTES INFANTILS) que he programat juntament amb l'Associació de Veïns Rambla Centre de Sabadell.
Al peu de cada cartell trobareu la informació específica.
Aprendrem diferents cosits d’enquadernació amb els que podràs elaborar artesanalment llibretes, blocs de notes o àlbums de fotos ideals per regalar o inclús comercialitzar.
Horari: Divendres de 18:30 a 20h
Data d'inici: 16 de gener 
Preu: 35 €/mes (30€ curs + 5 € en material 'fungible')
Organitza: AV Rambla Centre

Coneixerem el llenguatge de la il·lustració per aplicar-lo en el desenvolupament gràfic d’un conte: disseny de personatges, creació d'entorns i espais, seqüenciació i composició de dobles pàgines integrades amb el text.
Horari: Dimarts de 18:30 a 20h
Data d'inici: 13 de gener
Preu: 30 €/mes
Organitza: AV Rambla Centre

Coneixerem les principals tècniques d’art final aplicades en il·lustració tals com llapis, gouache, tinta xinesa, aquarel·la, acríl·lic i collage amb tècniques mixtes a través de l’experimentació i la contrastació de resultats.
Horari: Dimecres de 18:30 a 20h
Data d'inici: 14 de gener
Preu: 30 €/mes (el material corre a càrrec de l'alumne)
Organitza: AV Rambla Centre

Recordeu que per formalitzar les inscripcions us heu de posar en contacte amb els responsables de l'Associació.

2 comentarios:

  1. Hola. son unos cursos super interesantes. Seguimos en contacto

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias, Marta ;) Si crees que le pueden interesar a alguien de tu entorno a quien no le importe desplazarse hasta Sabadell (Barcelona), toda compartición de la información será bienvenida ;)

      Eliminar