martes, 30 de septiembre de 2014

Centre Berenguer a DIYMANIA


Per primer cop, els dies 3, 4 i 5 d'octubre de 2014, el Centre Berenguer participarà com a expositor a la Fira DIYMANIA (Fira Sabadell).

Ens trobareu a l'stand nº 5 realitzant tallers dirigits a nens i adults per donar a conèixer la nostra oferta formativa: Dibuix i Pintura, Disseny de personatges de contes infantils, Disseny d’estampats, Còmic i manga, Tècniques d'il·lustració de moda, Lettering, ...

Podeu consultar tots els tallers que hem programat aquí.


Aprofito per mostrar la il·lustració que he fet per publicitar la nostra participació a DIYMANIA (si cliqueu a sobre es veurà la imatge més gran):



Il·lustració original dibuixada i entintada amb plomí i tinta xinesa damunt paper Fabriano 100 % cotó. Color i tipografies aplicades digitalment amb Photoshop.

2 comentarios:

  1. hola laia, me encanta tu ilustración para el anuncio. ojalá pudiera ir, aprendería un montón de cosas. te deseo mucho éxito.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias, Chema. No es el tipo de ilustración que más me guste porque me ceñí al encargo que me pidieron. Ya sabes que disfruto más con temas más libres y personales. Sólo espero que el dibujo se convierta en realidad este fin de semana. Queremos que se acerque mucha gente a nuestro stand ;-)

      Eliminar