miércoles, 4 de junio de 2014

MONOGRÀFICS d'Il·lustració i TALLER d'Art CENTRE BERENGUER Estiu 2014

Després d'uns quants mesos treballant, per fi us donem a conèixer la nostra oferta formativa específica en disseny i il·lustració per aquest estiu:

MONOGRÀFICS d’Il·lustració
Del 30 de juny al 25 de juliol de 2014

Per segon any consecutiu, el CB, Centre Berenguer presenta la seva nova programació per aquest estiu 2014 que integra una principal línia de treball basada en les Competències de l’Il·lustrador Professional (CIP). Aquests cursos, enmarcats en el món del disseny i la il·lustració, aposten per una formació contínua i especialitzada dirigida a un públic adult, professional i autodidacta amb un desig  d’assolir coneixements específics sobre les últimes tendències i les noves oportunitats que ofereix el sector.

Respecte a les edicions anteriors, hem de destacar com a novetat d’enguany que les activitats tindran lloc a dos espais diferents. A més de les pròpies instal·lacions del Centre Berenguer a Sabadell, hem comptat amb la incorporació de l’ESPAI D, un multiespai disciplinar entre l'avantguarda i l'estètica industrial ubicat a la zona alta de Barcelona on poder desenvolupar la creativitat en un entorn obert i polivalent.

El programa formatiu s’ha plantejat en dos àrees de treball complementàries. Per una banda, el treball plàstic dirigit a la creació d’obra gràfica en l’entorn de l’edició i la publicació editorial que es concretitza a través de les següents propostes:I per una altra, el desenvolupament de les capacitats transversals que l’artista gràfic, des d’un punt de vista professional, podria assolir a través de les propostes següents:


Però no ens hem oblidat dels més petits:

Taller d'Art per a nens i joves
Del 1 al 25 de juliol de 2014

Programació d’activitats vàries centrades en el dibuix, la pintura i les manualitats, dirigides a nens i joves amb un objectiu principal: fomentar la creativitat, l’experimentació i la descoberta de les principals tècniques artístiques i els materials que les desenvolupen. Activitats enfocades en la realització de joguines, el dibuix de quadres, el fang, el cartró, les figures de paper maché, l'aquarel·la, la pintura, la construcció de figures 3D i la fabricació de retallables.

1 comentario:

  1. Hola Laia guapa, Chema me paso un premio el mes pasado y no la habia visto, veo que tu no lo tienes osea que te lo paso, un beso guapa.

    ResponderEliminar