jueves, 22 de noviembre de 2012

Jornada de TALLERS non stop i MERCAT 'handmade' per a La Marató de TV3

No podeu faltar el proper diumenge 2 de desembre a la jornada de TALLERS non stop i al MERCAT de productes handmade per a la recaptació de fons per a La Marató de TV3.
Il-lustració: Laia Codina. Disseny gràfic: Ricardo Jurado
Els TALLERS, la majoria d'hora i mitja, tindran un preu fixe de 15 euros, dels quals 5 aniran destinats íntegrament per a La Marató. Una programació plena de nous projectes nadalencs per regalar o per decorar la teva llar durant aquestes festes i que podràs consultar i reservar ÚNICAMENT aquí.
Si prefereixes efectuar l'ingrés a través de número de compte o tens algun dubte, envia un correu a:  info@creativitart.com

Aquest és l'horari que hem planificat en una jornada maratoniana de 10 hores sense parar, de 10 a 20h. Si no podeu participar a la franja de matí, veureu que també els repetim a la tarda. Però insistim, les places són limitades!
També tindrem un MERCAT de productes handmade, de coses fetes a mà, perfecte per comprar tots aquells regalets i detalls de cara a les properes festes.
Volem inaugurar un Nadal més autèntic i solidari a Sabadell. Per aquest motiu, el 5% de les vendes també formaran part del donatiu. A més, la teva ajuda serà doble perquè ajudaràs a dignificar la feina dels artesans i petits emprenedors amb la teva compra. Podràs trobar de tot: llibretes, fermalls, ninos de ganxet, clauers, bijuteria, fundes per al mòbil i necessers, postals de nadal, decoracions per a la llar, entre d'altres...

I si això no fos prou incentiu, entre els assistents que efectúin alguna compra o participin a la jornada de tallers 'non stop', repartirem participacions per al sorteig d'un LOT de nadal de productes 'handmade' en finalitzar el MERCAT, a les 20h.

Podeu consultar aquí la resta d'iniciatives de Sabadell i rodalies que s'han sumat a aquesta tasca solidària on també hi figura Creativitart.

Si la festa del 1er aniversari de Creativitart va ser un èxit tal i com podeu comprovar en aquest vídeo gravat i editat per cortesía d'Enric Romà:


Fem que la jornada del dia 2 de desembre sigui èpica. Us esperem a tots/es!!
 
 

8 comentarios:

  1. precioso el cartel, laia. la primera vez que nos lo enseñaste aún estaban sin rellenar la guirnalda y los cuernos del reno. esas partes que tienen tantos detallitos supongo que dan trabajo, jeje. pero el resultado final es fantástico.
    os deseo mucho éxito con estos nuevos proyectos!!

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias, Chema. Siempre tan atento y amable con mi trabajo. ¡Eres un solete! :-). Sí que llevan tiempo, sí, ¡más del necesario! Lo que pasa es que soy una perfeccionista de cuidado, rayando la neurosis obsesiva por los detalles y acabados pulcros y perfectos. En fin... supongo que con la práctica, lo iré puliendo. Con que vaya igual que en el anterior evento, me doy por satisfecha ;-)

    ResponderEliminar
  3. GUAU que chulada, me ah encantado el video, estas muy guap@s.

    ResponderEliminar
  4. Venga, Bertha, ¡anímate y ven a verme! Díselo a Yodero tambien, que Sabadell no está tan lejos ;-)

    ResponderEliminar
  5. Precioso el cartel! Felicidades! Nos vemos en Sabadell!

    ResponderEliminar
  6. Muchas gracias, liveandphotos. Interesante blog el tuyo (foto-coaching-scrap ;-) Preséntate el domingo, me gustaría conocerte en persona ;-)

    ResponderEliminar
  7. Buenas!! Me encanta tu blog!! Me han otorgado el premio Liebster de blogueras para darnos a conocer, y he pensado en tí y tus creaciones! Lo puedes recoger aqui: http://rosablogstyle.blogspot.com.es/2012/12/premio-liebster-award-para-rosa-blog.html

    Besos!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Muchísimas gracias, Rosa! :-)
      No sabes cuánto te lo agradezco. Voy ahora mismo a recogerlo. Qué ilusión me hace, nunca me toca nada :-P

      Eliminar