miércoles, 5 de julio de 2017

Exposició: D'ofici dibuixant: Superpoders creatius


El dijous 6 de juliol, a les 7 de la tarda, al Casal Pere Quart, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “D'ofici dibuixant: Superpoders creatius”, que es podrà visitar fins al 16 de juliol. Després, a les 19.30h, hi haurà un combat de dibuixants al pati del mateix Casal.

La mostra, a càrrec de l'associació Bafarada, té per objectiu mostrar el procés que s'amaga darrere l’encàrrec d’elaboració d'una pàgina de còmic, des de la idea inicial fins a la pàgina acabada, per mitjà de les aventures d'una família de superherois sabadellencs. 

Amb aquesta activitat, Bafarada pretén acostar al públic general la feina de l'il·lustrador o dibuixant de còmics, per tal de trencar prejudicis i desmitificar la idea preconcebuda que l'envolta.
Perquè una gran ciutat ha de tenir uns superherois que vetllin per ella... aquest dijous es descobrirà la seva identitat
A més a més, l'exposició comptarà amb les activitats complementàries següents:

El dissabte 15 de juliol, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’auditori del Casal Pere Quart, tindrà lloc una taula rodona sota el títol El dibuix: un art del passat, un ofici amb futur, amb Carles Miralles, editor de Yermo; Christian Inaraja, professor d'il·lustració de l'Escola Illa; Pam Lopez, il·lustradora; Josep Mª Polls, coordinador de l'Escola Joso BCN, i Marina Vidal, dibuixant de còmics. La moderarà Ricard Efa, president de Bafarada.

El diumenge 16 de juliol, al matí d’11 a 2, també al Casal Pere Quart es farà  una activitat d'Sketchcrawl (dibuix urbà), amb la col·laboració de Dibuixant Sabadell.

D’altra banda, per tal de dinamitzar l'exposició, els membres de Bafarada aniran decorant l'aparador de la Sala 2 mentre duri la mostra.

Podeu seguir totes les publicacions a la pàgina de facebook de Bafarada

No hay comentarios:

Publicar un comentario