jueves, 31 de diciembre de 2015

NOVA oferta formativa per al 2016

Com porteu el balanç de l'any? Ja sabeu que any nou, vida nova i nous propòsits, oi?
Què us semblaria aprendre coses noves? 

Us presento els 2 cursos trimestrals de CREACIÓ d'un ÀLBUM IL·LUSTRAT i PINTURA que he programat a través del centre cívic Urgell de Barcelona on m'estrenaré com a docent.

Es tracta d'un curs on l'objectiu serà crear una proposta o maqueta d'àlbum il·lustrat desde zero seguint totes les fases del procès: storyboard, disseny de personatges, composició, ritme, paleta cromàtica i l'acabat final de com a mínim 3 il·lustracions originals. Tot això al llarg de 9 sessions d'1 hora i mitja cadascuna on es combinarà la teoria amb la posada en pràctica.

No es requereixen coneixements previs en il·lustració, de fet no és condició imprescindible saber dibuixar, només moltes ganes d'aprendre a narrar amb imatges un text que us agradaria representar.
En aquest taller treballarem les bases de l'art figuratiu per aprendre a representar correctament formes i espais. Aspectes com la repartició de llums i ombres, les regles compositives per comunicar amb intencionalitat els missatges que volem impregnar a les nostres obres, l'ús de la teoria del color per reforçar el nostre missatge comunicatiu o conèixer les principals característiques de les tècniques pictòriques, conformen el programa del curs de Pintura.

De la mateixa manera que el curs de creació d'un àlbum il·lustrat, es combinarà la teoria amb la posada en pràctica dels continguts a través d'exercicis lliures o pautats, depenent de les necessitats  de cada alumne.

Les inscripcions es van obrir el passat 14 de desembre però encara esteu a temps de tramitar la vostra inscripció, bé presencialment al mateix equipament o per internet (secció 4: CREATIVITAT)

No hay comentarios:

Publicar un comentario