miércoles, 10 de mayo de 2023

8è Festival de contes Vet Aquí Sabadell

El Vet Aquí Sabadell (VAS) és un festival de contes organitzat per l’Associació Caravàs amb l’objectiu de promoure i gaudir de la tradició oral.

Va néixer el 2016 de la mà de l’escriptora sabadellenca Anna Fité amb la il·lusió de convertir Sabadell en una ciutat de contes. Inicialment, es celebrava pels volts del Dia Mundial del Llibre Infantil i Juvenil (2 d’abril, aniversari de Hans Christian Andersen), però l’experiència —i l’intens calendari festiu de Sabadell— ha fet que la seva celebració s’anés posposant progressivament de forma que actualment es celebra cada any durant el mes de maig.

La iniciativa ha anat creixent fins arribar a la 8ª edició que consolida el festival, tant en la durada com en el nombre de participants i, sobretot, en la quantitat de propostes i activitats, totes elles directament relacionades amb l’univers dels contes.
Cartell realitzat per Anna Santos

L'any 2017 em vaig estrenar com a tallerista de la mà de l'associació Bafarada tal i com pots recordar aquí, enguany m'han convidat a participar com a il·lustradora el diumenge 14 de maig al VET AQUÍ LA FESTA! situada a la Plaça Doctor Robert en una fira d’il·lustració on hi seré, d’11 a 13:30h, amb originals i exemplars de Els set colors de la Bet en català i castellà per signar.


Aquest diumenge ens veiem al Festival Vet Aquí Sabadell.
Vindràs?



¿Te ha gustado este contenido?
Si no quieres perderte el siguiente post y contenido extra, ¡suscríbete al blog!

No hay comentarios:

Publicar un comentario