martes, 15 de junio de 2021

Entrevista Al matí de Ràdio Sabadell sobre el taller "Fem un conte acordió"

Ahir els bons amics del programa Al matí de Ràdio Sabadell ens van fer una entrevista per parlar del nostre taller-casal d'estiu infantil Fem un conte acordió a l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell.
Durant gairebé 15 minuts vam parlar de les eines i recursos que oferirem per crear un conte col·lectiu amb final propi però desenvolupat individualment amb el format del conte acordió. També del perquè de l'elecció d'aquest original format que, a banda de vistós, és la millor prova física d'obra única que ofereix el nostre taller.

Podeu escoltar en aquest link la resta de l'entrevista on, entre d'altres coses, comentem com n'és d'important aquest taller que combina la creació literària i gràfica adaptada als més petits. Ah! També desvetllem un avançament dels projectes que tenim, tant per separat com conjuntament, de cara a la nova temporada.

I si no et vols perdre una tafaneria molt sucosa, escolta'ns fins el final  ;)


Us recordem que encara queden places per participar en aquest taller de 10 dies, que s'inicia el 28 de juny i s'extén fins el 9 de juliol de 10:30 a 13:30h, a l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell


Agraïment especial a la Raquel García, la conductora del programa, que sempre ens obre els micros quan volem esbombar alguna cosa.




¿Te ha gustado este contenido?
Si no quieres perderte el siguiente post y contenido extra, ¡suscríbete al blog!

No hay comentarios:

Publicar un comentario