martes, 29 de diciembre de 2020

La galeria màgica

A principis d’any em vaig proposar renovar el pis. A banda dels desperfectes propis del pas del temps, havíem heretat alguns mobles de l’antic propietari que, després de dotze anys, encara "convivien" amb nosaltres. Feia temps que no m’hi sentia agust. El nostre pis demanava a crits (i jo també) canvis de millora. Volíem recuperar-lo, fer-lo nostre.

Quan ja havia contactat amb una dissenyadora d’interiors, just al març, patapam! ens confinen a tots.

El confinament no ens ho va posar fàcil, ja t’ho pots imaginar, però no va ser un impediment per avortar la missió.

Després de moltes comunicacions via email, telèfon, whatsapp,… amb la decoradora i els industrials, finalment al setembre, vam iniciar les reformes.

Ens hem desfet d’aquells mobles que no tenien res a veure amb nosaltres i hem fet una reforma integral del bany així com renovat gairebé tot el menjador. Els canvis han sigut força radicals però, ¿quién dijo miedo? estem encantats, in love amb el nostre menjador.

I malgrat el conjunt és molt maco, alegre i estilós,... encara faltava omplir la paret de quadres, tatuar-la amb la meva galeria d’art particular.


Recordo el moment quan per fi vam penjar tots els quadres. Es va produïr la màgia de la comunicació. És el poder que tenen les imatges. La transmissió de significats, d’emocions i sensacions. I aquesta galeria és màgica perquè mostra qui sóc, parla de la meva història, dels meus valors.

Vols saber quins són? Et faré de guia :)


Al gener de 2017 vaig adquirir aquest preciós i poètic original de la Rebeca Luciani corresponent a l’àlbum il·lustrat La nube de Martín. Vaig conèixer a la Rebeca a finals del 2009 com alumna d’il·lustració a l’Escola de la Dona. Ja ho he explicat mil vegades però ella va ser la que em va descobrir l’àlbum il·lustrat, em va ensenyar a entendre la teoria del color i vaig aprendre a pintar amb acríl·lic. És el meu referent i amb el temps ha passat a ser la meva amiga.


Aquesta còpia numerada i dedicada pel meu professor d’il·lustració Ignasi Blanch, data del 2008 i em recorda el meu pas per l’Escola de la Dona. Sense ell jo no sabria res d’il·lustració. També li dec haver-me redescobert com a il·lustradora quan jo ni tan sols m’hi veia. Jo sí que t’estic agraïda, Ignasi.


La galeria de personatges de la pel·lícula Top secret és obra del dibuixant que signa com a Loren. És el primer quadre que vam penjar i que vaig regalar al meu marit pel seu aniversari poc després d’haver-nos comprat el pis el 2008. Aquesta pel·lícula és molt especial per a ell perquè només els seus amics i jo coneixem la "conya" que s’amaga darrera del personatge de K’nappé (que, per cert, no surt a la il·lustració)


Vaig adquirir aquest original de la il·lustradora romanesa Madalina Andronic durant la campanya del Inktober de 2017. 
Associo la figura femenina envoltada de magranes amb la meva (in)fertilitat.


Quantes vegades m’han dit allò de En casa del herrero, cuchara de palo... Vaig pintar aquesta versió de El naixement de Venus de Boticelli al 2012 per inaugurar aquest blog i donar-me a conèixer com a cucatraca, el meu nom artístic. Amb aquesta il·lustració em mostro al món virtual amb timidesa i procuro ocultar les meves inseguretats que, a dia d'avui, encara m'acompanyen.

La darrera incorporació ha sigut aquesta impressió del meu horòscop, Peixos, regal de la meva bona amiga i il·lustradora Anna Miró. Em recorda els atributs d’aigua assignats a aquest signe dels somiadors, dels artistes, dels sensibles... amb els que m’identifico al 100%

T’agradaria tatuar-te la paret amb una galeria com la meva?

En aquest enllaç pots contemplar alguns originals que he decidit posar a la venda per personalitzar la teva llar.

A més, al tractar-se d’obra original, no reproduccions, la seva disponibilitat és limitada. Com deia el meu avi quan jugàvem a escacs, peça tocada, peça jugada.

Aprofita el 5% de descompte * (10% per a les sòcies d’Emprenedores Teixint Sabadell) fins el 31 de Gener.
👍🏻 Pagament a través de transferència bancària
+5€ Despesa enviament

🖼️Totes les obres van presentades damunt d'un suport rígid de cartró de 30x42 cm i protegides amb un plàstic transparent. Al darrera hi ha el certificat d'autenticitat amb la firma, un breu currículum de l'autora i la fitxa tècnica.
📝Tarja de felicitació inclosa

🎁Vols una il·lustració personalitzada?
Diga'm què tens en ment i te la faig
📩Contacta'm per privat o escriu-me a cucatraca@gmail.com

aplicat sobre el preu de la il·lustració personalitzada sempre i quan la comanda s'encarregui entre la data d'aquesta publicació i el 31 de Gener, encara que la data de lliurament serà posterior.


Què hi ha més personal que una il·lustració que parli de o d’aquella persona tan especial?

2 comentarios:

  1. Ostres que xulo! m'agrada com queda
    petons:)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Lua. Celebro que t'agradi i si, a més, t'he donat idees, molt millor ;)

      Eliminar