miércoles, 18 de diciembre de 2019

EL MUSEU D’ART NO TÉ CONTE
VINE A CREAR-LO AMB NOSALTRES!
Taller de conte il·lustrat a càrrec d’Anna Fité i Laia Codina


Per les festes de Nadal el Museu d’Art de Sabadell proposa aquest taller dirigit a infants entre 10  i 16 anys amb l'objectiu de crear una història col·lectiva relacionada amb el Museu d’Art de Sabadell com a institució, les seves funcions i objectius, la seva exposició permanent, l’edifici on s’ubica (la casa-fàbrica Turull), la seva història i/o els seus artistes.

A partir d’aquest argument comú, cada participant il·lustrarà de manera individual la seva versió del conte.

Es dedicaran 2 sessions de dues hores cadascuna (23 i 24 de desembre) a conèixer les parts d’un conte, per acabar inventant i escrivint un conte col·lectiu, i cinc sessions més de dues hores cadascuna (27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener) a traduir gràficament l'argument en il·lustracions treballant el disseny de personatges, la planificació, els punts de vista i les diferents tècniques gràfiques.

L’horari serà de 11 a 13h., excepte el primer dia (23 de desembre) que es començarà les 10 h., perquè es dedicarà la primera hora a conèixer el Museu d’Art de Sabadell de la mà de la seva directora, Engràcia Torrella, per després desenvolupar una bona història entre tots. Una història que faci història!

Les places seran limitades, màxim de 12 participants, per ordre d’inscripció.


El preu general per infant és de 14 € (2 €/sessió). La inscripció cal fer-la al telèfon: 93 725 77 47 o 93 745 31 50 (Montse) o per email a mmallol@ajsabadell.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario