viernes, 26 de febrero de 2016

Cursos 3r trimestre

Ja ha sortit del forn la nova programació trimestral del centre cívic Urgell!
Us presento els dos cursos d'il·lustració i pintura que he preparat:

Es tracta d'un curs ideal per aquells que els agradi dibuixar però en canvi hagin desatès el color bé per por, per desconeixement o per manca d'interès. 
Quantes vegades ens hem dit: "a mí el que m'agrada (o se'm dona bé) és dibuixar, no pintar" o "si pinto i no em surt bé, esguerro el dibuix"?

En aquest curs coneixerem i provarem les tècniques pictòriques més utilitzades en il·lustració, els seus avantatges i inconvenients i trobarem "la" tècnica amb la que ens podrem sentir còmodes treballant.
Si estàs interessat/da en donar color a les teves il·lustracions, perquè escollir una tècnica pictòrica també forma part del teu estil, necessites cursar aquest taller.
T'asseguro que mai més deixaràs una il·lustració sense pintar! 

El taller de Pintura és de continuació respecte el trimestre anterior i per això continuarem treballant la teoria del color amb pintura acríl·lica. Desterrarem mites i creences preestablertes a partir de l'observació del natural i veurem com la nostra percepció del color varia en combinació amb altres colors. Treballarem les mescles cromàtiques adequades per reproduïr el color amb la màxima fidelitat possible. 


Podeu consultar aquests i altres cursos, a la web del centre cívic Urgell.

Els alumnes que estiguin actualment cursant un taller, podran renovar la inscripció a partir de la setmana del 7 al 12 de març.
La resta, a partir del 14 de març, bé per internet (secció 4: CREATIVITAT) o al mateix equipament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario