miércoles, 8 de octubre de 2014

2ª edició curs INICIACIÓ a la Il·lustració

És el segon cop que impartiré aquest curs que ara fa un any vam ofertar per primera vegada desde el Centre Berenguer, l'únic centre de formació no reglada especialitzat en Il·lustració a Sabadell. 

Per als indecisos, aclariré que no es tracta d'un curs tradicional de dibuix i pintura tot i que el coneixement i pràctica d'ambdós disciplines seran necessàries per a dominar el "llenguatge" de la Il·lustració.  
A més, la diferència del curs respecte el taller d'il·lustració (també ofertat pel Centre Berenguer) és que serà la professora qui dirigirà a l'alumne a través d'un temari establert, distribuït en un calendari i amb uns horaris definits.

En aquest curs es treballarà com comunicar idees i conceptes a través d'una aproximació al món de la il·lustració analitzant els diferents àmbits d'aplicació i posant en pràctica tècniques gràfiques pròpies com el gouache, l'aquarel·la i l'acríl·lic a la vegada que es posarà un accent especial en la teoria del color i en la manera d'aplicar aquests coneixements amb eficàcia comunicativa.
En definitiva, el curs d'Iniciació a la Il·lustració pretén donar una visió transversal a l'alumne a partir d'un coneixement bàsic en tècniques pictòriques, personatges, composició, llums i ombres, color, il·lustració de moda, editorial i publicitat.

Per a més informació podeu consultar l'oferta formativa del Centre Berenguer o recordar la presentació que vaig fer d'aquest mateix curs aquí

Comencem el 13 d'octubre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario